Masleni piškoti Črni diamanti

Masleni piškoti Črni diamanti
DOMOV | DARILA / Piškoti | Masleni piškoti Črni diamanti
Masleni piškoti Črni diamanti

Masleni piškoti Črni diamanti

Odlični masleni piškoti s ščepcem prave kave (brez jajc)

Neto teža: 200 g

Pakiranje: steklen kozarec s prtičkom

Že njihovo ime pove, da so zelo dragoceni. In res so izdelani iz samih odličnih sestavin. Uporabili smo tradicionalno slovensko pšenico in domače maslo ter dodali ščepec prave kave, čisto malo, samo kot začimbo. Za naše piškote je značilno, so narejeni »iz nule«, to pomeni, da jih pripravljamo le iz osnovnih sestavin brez že pripravljenih industrijskih polizdelkov. Sveže in naravne sestavine združujemo po naših lastnih receptih v vrhunske in izvirne sladke kreacije. Piškoti ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov, njihova "zagorela" barva je čisto naravna, pridobljena s polnovrednim kakavom in kavo. Prav tako jim ne dodajamo nobenih umetnih arom in barvil, palmovega olja ali transmaščob. Ne vsebujejo nobenih sredstev za podaljšanje obstojnosti, saj jih sploh ne potrebujejo. Izkušnje namreč kažejo, da piškoti "izginejo" že mnogo, mnogo pred iztekom roka. :)

Okus naših Črnih diamantov je res enkraten: ko zagrizete vanje, se sprosti okus vrhunskega (pravega polnovrednega) kakava s čisto rahlo noto kapučina, sladkorni kristalčki, s katerimi smo jih rahlo posuli, pa prijetno zahrustljajo pod zobmi. Obvezno hraniti v sefu. :)

Fino pekovsko pecivo

Sestavine: pšenična moka, maslo 32 %, sladkor, kakav, kava 1 %, burbonska vanilja. Lahko vsebuje sledi drugih žit, ki vsebujejo gluten (rži, ječmena, ovsa), jajc, arašidov, soje, vseh vrst oreškov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov, ameriških orehov, brazilskih oreščkov, pistacije, makadamije) in sezama. Ne vsebuje palmovega olja ali transmaščob. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj 9 mesecev od dneva izdelave.

Hranilna vrednost za 100 g:

energijska vrednost

2064 kJ / 493 kcal

maščobe

32 g

od tega nasičene maščobe

20 g

ogljikovi hidrati

46 g

od tega sladkorji

15 g

beljakovine

6 g

sol

0,06 g

Brezplačna dostava
pri nakupu nad 30,00 €
Varen nakup
128-bit SSL kriptirano plačilo
Odlično darilo
© 2018 Letras d. o. o.       Izdelava: bplanet