Piškoti Pirini hRustki

Piškoti Pirini hRustki
DOMOV | DARILA / Piškoti | Piškoti Pirini hRustki
Piškoti Pirini hRustki

Piškoti Pirini hRustki

hRustljavi polnozrnati piškoti s piro in čokolado

Neto teža: 250 g

Pakiranje: steklen kozarec s prtičkom

Pri teh hrustljavih polnozrnatih piškotkih se pridevnika dober in zdrav v celoti prekrivata, saj so narejeni iz pirine moke, rjavega trsnega sladkorja in ovsenih kosmičev. In kot velja za vsako zdravo dieto, smo tudi tu upoštevali zlato pravilo: cum grano salis - dodali smo ščepec slovenske soli.

Izdelani iz samih odličnih sestavin. Uporabili smo tradicionalno slovensko žito - piro in domače maslo, dodali pa smo še ovsene kosmiče in nato piškote na pol potunkali v odlično čokolado Rustika. Tudi za Pirine hRustke je tako kot za vse naše piškote značilno, da so narejeni »iz nule«, to pomeni, da jih pripravljamo le iz osnovnih sestavin brez že pripravljenih industrijskih polizdelkov. Sveže in naravne sestavine združujemo po naših lastnih receptih v vrhunske in izvirne sladke kreacije. Tovrstni izdelki so tako brez dvoma del raznovrstne in uravnotežene prehrane. Ne dodajamo jim nobenih umetnih arom in barvil, še manj pa palmovo olje ali transmaščobe. Prav tako ne vsebujejo nobenih sredstev za podaljšanje obstojnosti, saj jih sploh ne potrebujejo. Izkušnje namreč kažejo, da piškoti "izginejo" že mnogo, mnogo pred iztekom roka. :)

Fino pekovsko pecivo

Sestavine: ovseni kosmiči, pšenica pira 30 %, maslo, rjavi sladkor, čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin; kakavovi deli: najmanj 73 %), jajca, jedilna sol. Lahko vsebuje sledi drugih žit, ki vsebujejo gluten (rži, ječmena), arašidov, vseh vrst oreškov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov, ameriških orehov, brazilskih oreščkov, pistacije, makadamije) in sezama. Ne vsebuje palmovega olja ali transmaščob. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj 9 mesecev od dneva izdelave.

Hranilna vrednost za 100 g:

energijska vrednost

2055 kJ / 491 kcal

maščobe

28 g

od tega nasičene maščobe

16 g

ogljikovi hidrati

50 g

od tega sladkorji

16 g

beljakovine

9 g

sol

0,17 g

Brezplačna dostava
pri nakupu nad 30,00 €
Varen nakup
128-bit SSL kriptirano plačilo
Odlično darilo
© 2018 Letras d. o. o.       Izdelava: bplanet