Čokoladnica Rustika - izdelki iz vrhunske čokolade - Rustika.si

Dostava

Na voljo imate dva načina dostave:

- osebni prevzem (brezplačno)

- pošiljanje po pošti 2,60 €, nad 30 € pa brezplačno

1. OSEBNI PREVZEM

Naročene izdelke lahko brez kakršnih koli dodatnih stroškov prevzamete osebno v naši poslovni enoti v Ljubljani na naslovu:

Čokoladnica Rustika
Citypark
Šmartinska 152 g
1000 Ljubljana
tel. 05 993 57 32

Osebni prevzem je možen vsak dan v času poslovanja nakupovalnega centra. Osebni prevzem je treba pri nakupu posebej označiti.

2. POŠILJANJE PO POŠTI

Če pa se odločite za pošiljanje izdelkov po pošti, bo ponudnik poslal izdelke na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga ponudniku sporočili v postopku naročanja (na primer če želite darilo poslati na naslov obdarovanca).

Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven Slovenije se je potrebno dogovoriti po tel. 01 430 17 94 ali poslati sporočilo na e-naslov prodaja@rustika.si.

V primeru pošiljanja z odkupnino (t. i. pošiljanje po povzetju) nimate nobenih dodatnih stroškov, saj vse stroške pošiljanja v celoti krije ponudnik.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati dostavne službe, ki bodo najučinkoviteje in najbolj zanesljivo izvajale dostavo pošiljk.

Ponudnik se bo trudil, da naročeno blago odpošlje naslednji delovni dan po naročilu, če pa to ne bo mogoče, bo izdelke poslal najkasneje v 3 dneh od potrditve naročila. Ker je ponudnik obenem tudi proizvajalec, s takojšnjo izdelavo naročenih izdelkov načeloma ni težav, je pa ponudnik odvisen od dobaviteljev surovin. V primeru nedobavljenih surovin lahko izjemoma pride do zakasnitve dostave ne po ponudnikovi krivdi. V tem primeru vas bo ponudnik nemudoma obvestil in si prizadeval doseči dogovor v obojestransko korist. Čas od odpreme do dostave pošiljke pa je odvisen od pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk in nanj ponudnik nima vpliva.


© 2018 Letras d. o. o.       Izdelava: bplanet